2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim indir,download,yükle - Muhasebe - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Muhasebe » 2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim
   2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim
  Boyutu : 2.09 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Erkoz Yazılım
  Ekleme Tarihi : 16-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Üretim imalat maliyet ve stok yönetim programı. Farklı birçok üretim çeşidi için uygun, kullanımı kolay, işlevsel bir uygulamadır. Sınırsız sayıda üretim reçetesi düzenleyebilir ve her reçete için farklı tarihlerde istenildiği kadar üretim yapılarak maliyet hesaplaması yapılabilir. Kullanılan malzemelerin yanında maliyete etki edecek diğer giderlerin işlenmesi isteğe bağlı olarak sınırsız olarak girilebilir. Bunlar İşçilik gideri, Kar, Yönetim gideri, Enerji, Fire vs şeklinde tanımlamaları yapılabilir. İster maliyete % olarak ekleme yapabilirsiniz, isterseniz de fiyat olarak diğer giderleri maliyet hesaplamalarına ilave edebilirsiniz.

Üretimde kullanılacak malzemelerinizi stok listenizde tanımlayacaksınız. Fiyatları değişen ürünlerin, güncellemeleri üretim reçetelerinden de otomatik olarak yapılacaktır. Yapılan üretimler sırasıyla tarihsel olarak listelenecektir. Ürettiğiniz malları satış ekranında satacağınız gibi, stok listenizdeki herhangi bir ürünü de ayrı olarak satabileceksiniz. Üretim mallarınızın satışları ve stok satışlarınız ayrı ayrı listelenecektir. Satış işlemi sonrası borç, müşterinizin cari kartına eklenecek ve borç ödemelerini taksitli olarak da düzenleyebileceksiniz.

Taksitli işlemlerin takibi yapılacak ve ödemesi geciken hesaplar listelenecektir. Tedarikçilerden yaptığınız alımlarınızı işleyerek borçlarınızı takip altına alacaksınız. Yapılan tüm parasal işlemler günlük ve aylık olarak Kasa modülünde gösterilecek, hesaplarınızın takibi kolaylaşacak. Müşteri bazlı üretim yapılacaksa, müşteriye mutabakat sözleşmesi hazırlayabileceksiniz ve iş teslim tutanağı tutabileceksiniz. Üretimde kullanılacak olan mamul, yarı mamullerinizin giriş ve çıkış değerleri farklı olabileceği için stok girişi işlemleriniz her türlü mala göre hazırlanmıştır.

Anahtarlar:2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim indir,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim download,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim indir,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim çek,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim mp3,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim şarkı sözü,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim film indir,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim film,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim açıklama,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim bul,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim video,2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
2008 Üretim İmalat Maliyet ve Stok Yönetim
SEÇMECE PROGRAMLAR
Evrak Takip Programı
Memur Bordro 2002
Müşteri Firma Stok Takip
Faiz ve Süre Hesaplama
Beyanname F(x)
Stok Takip
Market
Banka Hesap Takip
Kamer Kasa Express
Teknik Servis
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır