ALO Audio Editor indir,download,yükle - Ses/Görüntü Düzenleyiciler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Düzenleyiciler » ALO Audio Editor
   ALO Audio Editor
  Boyutu : 4.70 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Kullanımlık
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : ALO Software.
  Ekleme Tarihi : 11-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
ALO Audio editör, çok popüler ses formatlarını destekleyen, müzik üretimi için mükemmel ve profesyonel bir ses editör yazılımıdır. Yazılım, bir ses dosyasını düzenlemek için görsel olarak size izin veren, kullanımı kolay bir arayüz sağlamaktadır. ALO Audio editör, ses dosyalarını genişletme-güçlendirme, sıkıştırma, geciktirme-erteleme, zarflama, düzenleme, ses ayarlamaları (fade), tersine çevirme, ses seviyesini eşitleme (normalize), aşama aşama hazırlama, yankı işlemleri, iptal etme, sessizlik-susturma, esneklik, kesme-düzenleme, kopyalama, ses dosyasının koro-çoklu bölümü ve vardiya-yön değiştirme, silme seçmesi, yapıştırma, dosyadan yapıştırma, karıştırma, dosyadan karıştırma gibi işlemleri çok rahatlıkla yapabilen ve ses montaj teknolojisini kullanıcılar için ev bilgisayar ortamına taşıyan güçlü bir yazılımdır.

Günümüzde kullanıcılar artık bilinen ses dosyalarını dinlemek zorunda kalmamakta hatta kendi seslerini kaydedip albümlere ekleyebilmektedir. Herheangi bir ses dosyası üzerinde oynama yapabilmekte, bir veya birkaç sesi birbiri ile karıştırabilmektedirler. Film müziklerine kendi seslerini ekleyebilmekte, sonradan bunların düzenlemelerini yapmaktadırlar. Ancak tüm bu işlemleri tek bir çatı altında toplayan yazılımlar ise nadir bulunmaktadır. Mevcut yazılımlar ise çoğu işlemleri tam olarak yapamamakta veya hepsini bir arada bulundurmamaktadırlar.

Yazılım, temelde yukarda bahsedilen işlemleri yapmakla beraber, bir ses dosyasının seçilmiş bölümüne filtre koymakta ve süzmektedir(Geçiş filtresi, FFT filtre, yüksek geçişli filtre, yüksek raf filtresi, düşük geçiş filtresi, düşük raf filtresi, çentik filtresi, zirve EQ filtre, sonlu kuvvet filtresini uygulayabilmektedir). Bir mikrofondan bir ses dosyasına veya diğer giriş cihazından bir ses dosyasına kayıt yapabilme olanağına sahiptir. Ses biçimlerini diğer bir ses dosyasına dönüştürme yeteneğine sahiptir. Görüntü dosyalarından sesi çıkararak sadece ses dosyası haline getirebilmektedir. Dönüştürdüğü ses dosyaları arasında; Sıkıştırılmamış WAV, (ADPCM, GSM, DSP ve diğerleri), MP2(Mpeg 1/2 katman-2), MP3(Mpeg 1/2 katman-3), insan sesi (Diyalog şeklinde ADPCM), WMA(windows medya player9), çiğ-ham-işlenmemiş ses (PCM,), MPC (MusicPack), AVI(Ses parçası), Ogg nVorbis(Versiyon 1.0), G.721, G.723, G.726, AIFF(Elma işitsel format) ve AU (UNIX ses biçimi) bulunmaktadır.

ÖZELLİKLER:
  • Ses dosyalarını işleyerek kaydetmektedir.
  • Bir ses dosyasının bir özel penceresi [wave biçiminde] görüntülüyebilmektedir.
  • Bir ses dosyası veya onun herhangi bir bölümünü işleme esnasında çalma kaabiliyetine sahiptir.
  • Bir mikrofondan bir ses dosyasına veya diğer giriş cihazına kaydedebilmektedir.
  • Bir ses dosyasını görsel olarak düzenleyebilmektedir.
  • Farklı etkilere başvurarak (Genişletme, kompresör, gecikme, zarf, Equalizer, Expander, azaltma, Flanger, tersine çevirme, Phaser, Reverb, ters, sessizlik, genişletme, düzenleme, koro, saha vardiyasını normalleştirme) ses dosyalarını işleyebilmektedir.
  • Bir ses dosyasının seçilmiş herhangi bir bölümünü filtreleyebilmektedir. Filtreleme seçenekleri arasında; BandPass Filter, FFTFilter, HighPassFilter, HighShelfFilter, LowPassFilter, LowShelfFilter, NotchFilter, zirve EQ filtre bulunmaktadır.
  • Başkaya bir biçimden diğer bir ses dosya biçimine dönüştürebilmektedir.
  • Ses dosyasına başka bir ses ekleyebilme ve dönüştürebilme yeteneğine sahiptir.
  • Ses dosyası ve biçimi hakkında bilgi verebilmektedir.
  • Geniş bir ses ayar seçeneğine sahiptir.
  • Bunlara ilaveten yukarıda bahsedilen tüm ses dosyalarına işlem yapabilmektedir.

    Anahtarlar:ALO Audio Editor indir,ALO Audio Editor download,ALO Audio Editor indir,ALO Audio Editor çek,ALO Audio Editor,ALO Audio Editor mp3,ALO Audio Editor şarkı sözü,ALO Audio Editor film indir,ALO Audio Editor film,ALO Audio Editor açıklama,ALO Audio Editor bul,ALO Audio Editor video,ALO Audio Editor bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    ALO Audio Editor
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    In-Tune Multi-Instrument
    WavePad
    Windac
    Easy Recorder
    Rip Vinly
    Video To MP3/WAVE Extract
    MüzikSeç
    Back Chat
    MP3 Voyeur
    Audio Extractor
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır