AS-Ya Adres-Etiket indir,download,yükle - Adres - Etiket - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Adres - Etiket » AS-Ya Adres-Etiket
   AS-Ya Adres-Etiket
  Boyutu : 3.67 Mb
  Kullanım Süresi : 100 çizgi çizebilir
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : AS-Ya Alper Şirvan Yazılım
  Ekleme Tarihi : 16-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Program; 63,5x38,1 mm, x21 ebatlarında matbu etiketlere girilen adresleri yazdırma işlevine sahiptir. İstenildiği takdirde adresler, kategori bazında ya da bütünüyle çıkartılabilir. Bunun yanı sıra işaretleme sistemi ile sadece işaretlenen adresin de bastırılması mümkündür.

Sizlere kolaylık olması açısından örnek kategoriler yerleştirilmiştir. İstediğiniz kategoriyi değiştirebilir ya da yenilerini girebilirsiniz.

Programın Bölümleri:
Kategori Giriş: Kategorilerin (örn: milletvekilleri, vakıf üyeleri vb) girildiği bölümdür. Adres girmeye başlamadan kategorileri belirlemeniz önerilir.
Adres Giriş: Burada önceden belirlediğiniz kategorilerde adresleri girebilirsiniz. Bu bölümde kişi ve adreslere `önem derecesi` vererek liste ya da etiket basma sırasında kişilere o kategoride basılma sırası verebilirsiniz.
Güncelleme: Çoğu zaman adreslerin güncelliğinden emin olunamayabilir. Bu durumlarda kategori bazında tarama yaparak hangi adresleri ne zaman güncellediğinize bakabilir, eskileri yenileyebilirsiniz.
Etiket Yazdır: 63,5x38,1 mm, x21 ebatlarında matbu etiketlere girilen adresleri yazdıracağınız bölümdür. Ayrıca bu bölümde, sadece işaretlediğiniz adresleri etikete bastırabilir ve liste halinde çıktı alabilirsiniz.

Anahtarlar:AS-Ya Adres-Etiket indir,AS-Ya Adres-Etiket download,AS-Ya Adres-Etiket indir,AS-Ya Adres-Etiket çek,AS-Ya Adres-Etiket,AS-Ya Adres-Etiket mp3,AS-Ya Adres-Etiket şarkı sözü,AS-Ya Adres-Etiket film indir,AS-Ya Adres-Etiket film,AS-Ya Adres-Etiket açıklama,AS-Ya Adres-Etiket bul,AS-Ya Adres-Etiket video,AS-Ya Adres-Etiket bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AS-Ya Adres-Etiket
SEÇMECE PROGRAMLAR
CT Contacts SE
AS-Ya Adres-Etiket
AXA Adres Defteri
Label Printer
İhtiyaca Binaen Telefon D
Özer Telefon Defteri
Barkod Etiket Pro
BarCodeWiz Barcode Active
Easy Directory
K.Ofis
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır