Birebir Etüt Programı indir,download,yükle - Eğitim - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Eğitim » Birebir Etüt Programı
   Birebir Etüt Programı
  Boyutu : 3.02 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform :
  Üretici Firma : Halil Dursun
  Ekleme Tarihi : 25-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Hangi öğretmen, hangi öğrencilerle, hangi saatte, hangi sınıfta, hangi konuları çalışacaklar ?
Öğrenci ve öğretmenlerin en uygun saat ve yerde ders çalışmalarına olanak sağlayan bir programdır. Sadelik, kullanım kolaylığı, pratiklik ve hız konusunda, kullandıkça hissedeceğiniz üstünlüklere sahip olan bu programla, en az menü ile, birebir atama konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı en fazla şekilde karşılayabilirsiniz.

Program çalıştırıldığında aynı ekran üzerinden aşağıdaki işlemler yapılabilmekte :

- "Önceki hafta" , "Sonraki hafta" ," Bu hafta" butonlarını kullanarak istenilen herhangi bir haftaya hızlı geçiş yapabilirsiniz.
- Seçmiş olduğunuz Öğrenci ve öğretmenin haftalık programını aynı anda ekranda görebilir ve paralel hareket eden kutucukla en müsait olan saatin seçimini yapabilirsiniz. Öğretmen veya öğrencinin müsait olmadığı saatlerde program kayıt yapılmasına izin vermeyecektir. Bir öğretmenin herhangi bir saatine istediğiniz kadar öğrenci kaydı yapılabilmekte.
- Seçim yapmış olduğunuz öğretmen programı veya öğrenci programının sağ üst köşesinde bulunan butonlarla, hem öğretmen hem öğrenciler için isterseniz bir haftalık tablo şeklide, isterseniz iki tarih arası liste halinde yazıcı çıkışlarını alabilirsiniz.
- Öğretmenleri fotoğraflarıyla kayıt edebilir, Birebir için müsait saatlerinin yanı sıra adres, telefon, kimlik bilgileri vs. takibini de yapabilirsiniz.
- Genel Raporlar bölümünden iki tarih arası istediğiniz her türlü listeyi alabilirsiniz. Örneğin sezon sonunda herhangi bir öğrenci veya öğretmenin o güne kadarki tüm birebirlerinin listesini alabilir, ders yapılıp yapılmadığını da takip edebilirsiniz.

Anahtarlar:Birebir Etüt Programı indir,Birebir Etüt Programı download,Birebir Etüt Programı indir,Birebir Etüt Programı çek,Birebir Etüt Programı,Birebir Etüt Programı mp3,Birebir Etüt Programı şarkı sözü,Birebir Etüt Programı film indir,Birebir Etüt Programı film,Birebir Etüt Programı açıklama,Birebir Etüt Programı bul,Birebir Etüt Programı video,Birebir Etüt Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Birebir Etüt Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Atatürk
Ders Dağıtım Programı
ESBCalc
Yaşamın Yeni Gerçeği Elek
TypingMaster Typing Pro
Anaokulu ve Kreş Yönetim
Diş Hekimliği Tedavi Ders
Zil Programı
Model ChemLab
İlköğretim Programı
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır