eDock Server indir,download,yükle - Sunucular - Web Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Web Araçları » Sunucular » eDock Server
   eDock Server
  Boyutu : 24.8 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Software602 Inc
  Ekleme Tarihi : 01-08-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bir web göz atıcısı kullanarak istediğiniz yerden ulaşım sağlayabileceğiniz kurulumu ve yönetimi kolay, güvenilir döküman sunucusudur. eDock Sunucusunun fonksiyonları tam kullanıcı hakları, grup yönetimi ve dosya izinleri de dahil olmak üzere dosya sunucusuna çok benzerdir. Bu çözüm ayrıca gizli dosyaların e-posta ile gönderilmesinde duyarlı belgelere erişim kontrolünü sağlamak suretiyle karşılaşılabilecek sorunları engellemektedir. Ürünün Internet-merkezli tasarımı ve kolay web yönetimi, döküman yönetimi için düşük maliyetli mükemmel bir çözüm haline gelmektedir.

eDock Sunucusunun ana faydaları:

Güvenlik: eDock Sunucusundan ve eDock sunucusuna yapacağınız tüm iletişim şifrelenmektedir. Tüm dökümanlar yine şifrelenen SQL veri tabanında saklanmaktadır.
Heryerden Erişim sağlama olanağı: eDock Sunucusuna doğrudan bir Windows uygulamasından veya istediğiniz herhangi bir yerdeki herhangi bir web göz atıcısından erişebilirsiniz.
HTML Ön İzlemeleri: eDock Sunucusu bir çok döküman tipi için (örn. DOC/XLS ve benzeri) HTML ön izlemeleri oluşturabilmektedir. Dosyanın ilk olarak oluşturulduğu uygulamayı kullanarak zamandan ve kaynaklardan büyük kazanç sağlayın, kullanıcıların dökümanı indirmeden ön izleme yapabilmelerine olanak sağlayın.
HTML Linkli Resim: Tüm grafik dosyaları için linkli resimlerin gerçek zamanlı oluşturulması mümkündür (.JPG, .GIF, .PSD vb.). Aradığınız görüntüyü kolaylıkla bulun!
Kolay entegrasyon: Entegrasyon seviyesine karar verin. Sadece web erişimini kullanın veya web erişimini entegre edin ve uygulama erişimini yönlendirin (eDock İstemcisini kullanarak).
Hızlı Arama: Tüm dokümanlar SQL veritabanında* saklanmaktadır, böylece hızlı arama sonuçları için yapılan aramalarda tam-metin arama teknolojisi kullanılabilmektedir.

Anahtarlar:eDock Server indir,eDock Server download,eDock Server indir,eDock Server çek,eDock Server,eDock Server mp3,eDock Server şarkı sözü,eDock Server film indir,eDock Server film,eDock Server açıklama,eDock Server bul,eDock Server video,eDock Server bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
eDock Server
SEÇMECE PROGRAMLAR
Xitami
Plesk Control Panel
WS_FTP Server
Axessh
Microsoft SQL Server 2005
Viking Web Server
NetServer
Uniform Server
BigApache
Conference Room for Linux
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır