FairStars Audio Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » FairStars Audio Converter
   FairStars Audio Converter
  Boyutu : 2.53 Mb
  Kullanım Süresi : 3 dakika dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/2003/XP
  Üretici Firma : FairStars Soft
  Ekleme Tarihi : 27-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
FairStars Audio Converter, bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. Yazılım neredeyse tüm popüler ses dosyaları arasında dönüştürme işlemi yapabilmektedir. Disk üzerindeki farklı alanlardan istediğiniz biçimdeki ses dosyasını seçerek toplu biçimde dönüştürme işlemi yapabileceğiniz bu yazılım bir de dahili oynatıcıya sahiptir. Bu dahili oynatıcı ile bir başka yazılıma gereksinim duymadan ses dosyalarınızı dinleyebilirsiniz.

FairStars Audio Converter sahip olduğu teknoloji ile yüksek hızda dönüştürme işlemleri yapabilmektedir. Dönüştürme yapacağı ses dosyalarını kaynağından alıp herhangi bir geçici dizin kullanmamaktadır. Bu da yazılımın çok hızlı işlem yapabilmesini sağlamaktadır. Yazılım dönüştürdüğü dosyaların ses şiddetlerini de kendiliğinden ayarlayabilmekte, ses şiddetlerini eşit biçime getirebilmektedir.

Dosyalar ile ilgili tüm bilgilerin bulunduğu ID3 etiketleri üzerinde düzenleme yapabilen yazılım, bir dosyadan başka bir dosyaya etiket aktarımı da yapabilmektedir. Yazılım ayrıca sürükle-bırak desteğine, güzel bir arayüze, kolay kullanılabilir bir yapıya ve çok küçük bir dosya boyutuna sahiptir.

FairStars Audio Converter yazılımı; WAV, RealMedia (RM, RA, RMJ, RAM, RMJ, RMVB), AIFF, AU, Creative VOC, PVF, IFF, SVX, APE, FLAC, OGG, VQF, MP1, MP2, MP3, WMA, WMV, ASF dosya biçimlerinden WMA, MP3, VQF, OGG, FLAC, APE, WAV biçimlerine dönüştürme işlemi yapabilmektedir.

Yazılımın Kullanımı İçin Gerekli Araçlar :
  • RealPlayer

    Not : Yazılımın deneme sürümünde yalnızca 3 dakika dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. Yazılımı kısıtlama olmadan kullanabilmeniz için 24.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.


    Anahtarlar:FairStars Audio Converter indir,FairStars Audio Converter download,FairStars Audio Converter indir,FairStars Audio Converter çek,FairStars Audio Converter,FairStars Audio Converter mp3,FairStars Audio Converter şarkı sözü,FairStars Audio Converter film indir,FairStars Audio Converter film,FairStars Audio Converter açıklama,FairStars Audio Converter bul,FairStars Audio Converter video,FairStars Audio Converter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    FairStars Audio Converter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Advanced RM To MP3 Conver
    AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG
    Xilisoft 3GP Video Conver
    Open Video Converter
    1Click DVD Ripper
    Elecard MPEG-2 Encoder Pa
    All To WMA Converter Pro
    MediaMonkey
    Audiogalaxy
    Essential MP3 Player
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır