Firefox Extension Backup Extension (FEBE) indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » Firefox Extension Backup Extension (FEBE)
   Firefox Extension Backup Extension (FEBE)
  Boyutu : 213 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Chuck Baker
  Ekleme Tarihi : 22-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Firefox Extension Backup eklentisi sayesinde oldukça basit ve hızlıca Firefox İnternet tarayıcınızın kurulu eklentilerinin, temalarınızın (yani şablonlarınızın), Sık kullanılan adreslerinizin, cookielerinizin (bilgi çerezlerinizin), profil bilgileri ve ayarlarınızın yedeğini belirttiğiniz bir klasöre alabilir, ileride tekrar kurmak için saklayabilirsiniz.

Alınan eklenti yedekleri tekrar kurulabilir (.xpi) özellikte alınaktadır. İhtiyacınız olduğunda tekrar kurmak için eklentiler pencerenizi açıp dosyanızı fareniz ile buraya sürüklemeniz yeterlidir.

Firefox Eklentilerinin Kurulması : Programı indir linkine tıkladığınızda gelen ekranda tarayıcınızın menü kısmının altında çıkan sarı uyarı çubuğuna tıklayıp �Bu Siteye İzin Ver" seçeneğini seçmeniz halinde Firefox eklenti yükleme/kurma penceresi gelecektir. Bu pencerede "Kur" butonundaki sayan süre bitince bu tuşa basıp kurulmasını sağlayabilirsiniz.

Eklentiyi Kaldırmak ve Güncellemek İçin :
Tarayıcınızın üst menülerinden Araçlar menüsünün altındaki Eklentiler kısmına tıkladığınızda açılan Eklenti Kurma/Kaldırma/Güncelleme penceresinde kaldırmak istediğiniz eklentiyi bulup üzerinde sağ tıklayıp "Kaldır" diyebilir veya üzerine bir kez tıklayıp bu pencerenin alt kısmında bulunan "Kaldır" tuşuna basarak kaldırabilir veya "Güncelle" butonu ile pencerede bulunan tüm eklentilerin güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanımı Hakkında Bilgi :
Firefox İnternet Tarayıcınızın üstteki Araçlar menüsünden FEBE/FEBE Options kısmına girdiğinizde Options (seçenekler) bölümünde üç tane seçilebilir kısım göreceksiniz. Bunlardan istediğinizi işaretleyip üstten ikinci bölüm olan Directory kısmına geçiniz. Burada da üstteki kısım hedef yani yedeğinizi kaydedeceğiniz klasörü belirteceğiniz kısımdır, yanındaki browse butonu ile klasör seçiniz. Alttaki kısım boş ise Windows XP işletim sisteminde otomatik olarak gereken dosya yolu bulunmakta ve orada "c:windowssystem32wscript.exe" yazmaktadır, eğer yoksa yazınız. Diğer işletim sistemlerinde (win98 gibi) otomatik bulunamayacağı için boş olacaktır, bilgisayarınızın arama özelliği kısmında wscript.exe yazıp aradığınızda "c:windowswscript.exe", "c:windowssystemwscript.exe" veya "c:windowssystem32wscript.exe" altında olduğunu göreceksiniz, aynı yolu o kısma yazınız. Sonra en alttaki Ok (tamam) butonu ile pencereyi kapatınız.
Tekrar Araçlar/FEBE/Perform Backup kısmına tıkladığınızda ekranda hızlıca çalışan bir pencere görürsünüz ve 10-15 saniye sonra işlem bittiğinde ayrı bir pencere açılır. Onu kapayabilirsiniz.
Kayıt için seçtiğiniz klasöre gittiğinizde tüm seçtiğiniz eklenti, profil ayarları, şablonlar, sık kullanılanlar vb. hepsinin yedeğinin alındığını göreceksiniz.

3.0 Versiyon Yenilikleri :
* Restore (Geri yükleme) hataları giderilmiş.

Anahtarlar:Firefox Extension Backup Extension (FEBE) indir,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) download,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) indir,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) çek,Firefox Extension Backup Extension (FEBE),Firefox Extension Backup Extension (FEBE) mp3,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) şarkı sözü,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) film indir,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) film,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) açıklama,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) bul,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) video,Firefox Extension Backup Extension (FEBE) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Firefox Extension Backup Extension (FEBE)
SEÇMECE PROGRAMLAR
PopUp Jammer
Fasterfox
EZ Save Flash
Türkçe Facebook (Firefox
PureSight PC
PopUpXPert
My IP Tool
Super Ad Blocker
Update Notifier
Ad Popup Killer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır