Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) indir,download,yükle - Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) - Güvenlik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik » Virüs Koruma/Temizleme (Antivirüs) » Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe)
   Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe)
  Boyutu : 25 Mb
  Kullanım Süresi : 90 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Kaspersky Lab
  Ekleme Tarihi : 27-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Kaspersky Anti-Virus Personal, kullanıcı dostu arayüzü, güçlü tarama ve koruma özellikleri, e-posta kontrol özelliği ile bilgisayarınızı özellikle internetten gelen virüslere karşı koruma sağlıyor. Yaklaşık 50.000`e yakın virüsü tanıma özelliği var. Programın bu versiyonunda şu günlerde yeni çıkan virüsleri tanıma özelliği de var.

Tanıyabildiği yeni virüslerden bazıları:

-Worm.Mimail.i
-Worm.Sober
-Worm.Sobig.f
-Worm.Swen
-Worm.Win32.Welchia
-Worm.Win32.Lovesan
-Worm.Mimail

LİSANS BİLGİSİ : Aktivasyon bölümüne FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB kodunu girerek programı 90 gün boyunca sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

İpucu : Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız buraya tıklayarak (Yeni sürümler ile sorunsuzca çalışıyor) programın otomatik kaldırma dosyasını indirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Türkçeleştirme : Programın Türkçeleştirme yamasını buradan indirebilirsiniz.

Stabil Sürüm : Programın bir önceki stabil sürümünü buradan indirebilirsiniz. Stabil sürüm 30 günlük deneme sürümü larak gelmektedir.

Programkolik.Com Yorum Kontrol Notları :

  • *** Soru : Kaspersky sistemimi aşırı zorluyor. Bir çözüm yolu önerebilir misiniz?
    *** Cevap : Yeni Beta sürümler, aslında sistemde en fazla 25-30 MB`lık bir yer kaplıyorlar. Ancak, özellikle kurulumun ilk birkaç günkü (Kaspersky programları henüz yeni tanıma aşamasındayken) ve 1 sene sonraki (kabarık bir virüs temizliği dosyası ve kontrol edilmemiş uyarılar sonucunda) sistem hafızası kullanma miktarına baktığımızda, oranın üstlere kadar çıktığını görebiliyoruz. Yoğun işlemci kullanımı yapılan anlık virüs taraması özelliği sonucu, bilgisayar kullanımında birçok kesinti de yaşanabiliyor. Bunu önlemenin aslında birkaç yöntemi var. Öncelikle, sık kullandığınız ve herhangi bir şekilde virüs içermediğinden emin olduğunuz klasörlerinizi virüs koruması dışında tutulacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Programın içindeki Posta Virüs Koruması, Önemsiz Posta Engelleyicisi, Ebeveyn Kontrolü, Uygulama Doğruluk Kontrolcüsü, Kayıt Defteri Koruyucusu, Açılır Pencere Engelleyicisi, Reklam Pencereleri Engelleyicisi, Numara Çevirme Engelleyicisi, E-Dolandırıcılık Engelleyicisi, Gizli Veri Koruyucusu ve Şifreli Bağlantı İzleyicisi özelliklerini pasif duruma getirebilirsiniz. Böylelikle sıklıkla kullanmayacağınız koruma özellikleri kullanılmayacağından, bilgisayar kullanımınızda da herhangi bir yavaşlama ile karşılaşmayacaksınız. Ancak hatırlatmamızda fayda var. Uygulamanın bu özelliklerini kapatmanız, bilgisayarınızın korunma oranını kısmen de olsa azaltacaktır.
  • *** Soru : Bazı programlar tarafından Kaspersky kurulum dosyası ve Türkçe yama dosyası virüslü içerik olarak gösteriliyor. Gerçekten de durum böyle mi?
    *** Cevap : Özellikle kurulumlu Türkçe yama dosyamızda ve bazı beta sürümlü Kaspersky kurulumlarında oldukça sık aldığımız şikayetlerden biri bu. Aslında problem, kurulumlu Türkçe yama dosyamızın bilgisayarı baştan başlatma komutu vermesinden ve Kaspersky kurulum dosyası için de, bazı Ad/Spy taraması yapan uygulamaların (a-squared, spam fighter gibi) diğer virüs yazılımları ile birlikte çalışmamakta ısrar etmeleri nedeniyle gerçekleşiyor. Aslında herhangi bir virüs ya da zararlı kod, gerek Türkçe yama içinde, gerekse de Kaspersky kurulum dosyaları içinde bulunmuyor. Önerimiz, özellikle bir Internet Güvenliği paketi kurulumu yapacaksanız, bu tarz olası çakışmaları ve hatalı bildirimleri önlemek adına sisteminizde başka bir anlık tarama yapan harici yazılımı bulundurmamanız yönünde olacak.
  • *** Soru : Ürün aktivasyon kodunu nereden bulabilirim?
    *** Cevap : Kaspersky ürünlerinin stabil sürümleri 30 günlük deneme sürümleri şeklinde gelmektedirler. Dolayısıyla ürünü satın almadan sadece 30 günlük deneme etkinleştirmesi işlemini yaparak kullanabilirsiniz. Ancak, ürünün bizim de sitemize eklediğimiz Beta sürümleri, 90 günlük kullanım izinleri ve yasal Beta etkinleştirme kodları ile birlikte gelmektedirler. Gerekli yasal aktivasyon kodunu, program tanıtımımızın üst taraftaki ilgili yerinden edinebilirsiniz.
  • *** Soru : Türkçe yama klasörünü gösterdiğimde yamayı uygulayamıyorum.
    *** Cevap : Türkçe yamamızın açıklamasında ve arşiv dosyası içindeki Beni Oku belgesinde ne şekilde kurulum yapılacağı belirtilmiştir. Ancak, dil dosyasını çıkarttığınız klasörünü Kaspersky ilgili ayarları içinden seçtiğinizde Tamam tuşu aktif hale geçmiyorsa, yamamızın bir alt klasörü olan Skin klasörünü seçip Türkçeleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

    Anahtarlar:Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) indir,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) download,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) indir,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) çek,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe),Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) mp3,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) şarkı sözü,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) film indir,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) film,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) açıklama,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) bul,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) video,Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Kaspersky Anti-Virus Personal (Türkçe)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    AVG Anti-Virus Free Editi
    Norton AntiBot
    Spy Sweeper with AntiViru
    MicroWorld Anti Virus & S
    Avast! 4 Professional Edi
    Sophos Anti-Rootkit
    Avast! 4 Home Edition
    ClamWin Free Antivirus (P
    AVG Anti-Virus Profession
    Kaspersky Anti-Virus Pers
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır