McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer
   McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer
  Boyutu : 522 Kb
  Kullanım Süresi : 21 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : McAfee, Inc.
  Ekleme Tarihi : 08-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McAfee SiteAdvisor, sizi, casus yazılım, reklam botu, çöp posta, tarayıcı istismarı, virüs, kredi kartı bilgisi gibi önemli bilgilerin çalınması, çevrimiçi dolandırıcılık ve kimlik kopyalanması gibi her çeşit web tabanlı saldırıdan korumaya yardımcı olan ücretsiz bir ektir. McAfee`nin otomatik test etme yöntemi, web de sürekli devriye gezerek siteleri tarıyor, dosyalar İnnDiriyor, e-posta adresleriyle üyelik isteyen sitelere üye oluyor. Herhangi bir siteye üye olmaya çalıştığınızda, site gezinirken ve dosya İnnDirirken, SiteAdvisor, size yardım edecek ve konrtolü elinizde tutmanızı sağlayacak.

SiteAdvisor, siteleri kırmızı, sarı, ve yeşil renkte işaretliyor. Eğer yeşil renk gösteriliyorsa tamamen güvendesiniz, sarı renk gösteriyorsa dikkat, site, tarayıcı ayarlarınızı değiştirme gibi bir girişimde bulunmuş olabilir. Eğer renk kırmızı ise, site güvenliğiniz açısından tehlikelidir.

SiteAdvisor, siteleri nasıl test ediyor?

SiteAdvisor mühendisleri tarafından geliştirilen otomatik robotlar, siteleri tarayarak, İnnDirme yaparak, e-posta ile üye olarak, test bilgisayarındaki değişikliklere göre, siteleri test ediyor.

SiteAdvisor ile gezdiğiniz site hakkında kuruluş tarihi, sunucunun bulunduğu ülke, popularite gibi bilgiler yanısıra, bilgisayarınızda izinsiz değişiklik yapma, gönderilen e-postaya cevap verme, siteden İnnDirilen dosyaların güvenliliği, yönlendirilen siteler, rahatsız eden ve otomatik açılan pencere sayısı, üçünçü parti çerezler gibi detaylı bilgi alabilirsiniz.

Anahtarlar:McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer indir,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer download,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer indir,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer çek,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer mp3,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer şarkı sözü,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer film indir,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer film,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer açıklama,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer bul,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer video,McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
McAfee SiteAdvisor for Internet Explorer
SEÇMECE PROGRAMLAR
Fasterfox
PopUp Ad Smasher
ImageBot
Compass
Adobe Flash Player (Inter
Killad
Google Notebook
Gmail File Space (GSpace)
Homepage Protection
Forecastfox
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır