Ovulation Calendar indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Ovulation Calendar
   Ovulation Calendar
  Boyutu : 871 Kb
  Kullanım Süresi : 45 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : QSX Software Group
  Ekleme Tarihi : 05-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ovulation Calendar kadınlar için bir program. Hamilelik ya da hamile kalmamak için kadınlar tarafından kullanılan yöntemlerden biri olan takvim metodunun bilgisayar ortamına aktarılmış hali. Bu sayede daha kolay ve görsel takip yapabilirsiniz.

Programın içinden istediğiniz bilgileri girdikten sonra (aybaşı dönem uzunluğu, en son dönem gibi) en verimli ya da verimsiz günleriniz hesaplanır. Bu günler program içinde daha kolay anlaşılması için farklı renklerde gösterilir. Ayrıca program, bu çıkan sonuçlara göre bebek cinsiyetini de tahmin edebilir.

Yumurtlama zamanını tespit edebilmek için takvim üzerinde gerekli bilgileri girmelisiniz. `Edit` tuşuna basarak aybaşı döngünüzde, son aybaşı döneminizin ilk gününü işaretleyip, alt kısımda bulunan aybaşı uzunluğunu (varsayılan 28 gündür), luteal evre uzunluğunu (varsayılan 14 gündür) girdikten sonra takviminiz oluşturulur. İstenmeyen hamilelikten kaçınmak ya da tersi için en verimli/verimsiz yumurtlama günleriniz hesaplanır.

Program içindeki takvimde verimli günler yeşil renk ile; verimli olmayan günler beyaz renk ile gösterilir. Aybaşı akış günleri kırmızı renk ile belirtilir. En verimli gün yumurtlama günü ve koyu yeşil arkaplan içinde bir açık yeşil daire de gösterilir. Kalp simgesi, arzulanan cinsiyetteki bir bebeği düşünmek için olumlu olan günleri; dur simgesi ise bu günlerde ilişkiden kaçınılması gerektiğini gösterir.

Program sistem tepsisine (saatin yanı) yerleşerek çalışır ve önemli değişmeleri size hatırlatır. Programın dili sadece İngilizce.

Programı 45 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanlı fiyatı ise 34$`dır.

Anahtarlar:Ovulation Calendar indir,Ovulation Calendar download,Ovulation Calendar indir,Ovulation Calendar çek,Ovulation Calendar,Ovulation Calendar mp3,Ovulation Calendar şarkı sözü,Ovulation Calendar film indir,Ovulation Calendar film,Ovulation Calendar açıklama,Ovulation Calendar bul,Ovulation Calendar video,Ovulation Calendar bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ovulation Calendar
SEÇMECE PROGRAMLAR
BT Remote 2000
The Logo Factory
Biorhytm
Microsoft Windows Journal
Professional Ajanda
AlparySoft VideoLock for
UserHealth
Türk CS Sunucuları Dosyas
Okul Network (ON) İlköğre
Flash2X EXE Packager
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır