Promek Taksitli Satış Programı indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Promek Taksitli Satış Programı
   Promek Taksitli Satış Programı
  Boyutu : 341 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Promek Yazılım
  Ekleme Tarihi : 24-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması:Taksitli satış yapan işletmelerdeki cari hesapların takibi, otomatik taksitlendirme, senet basımı, günlük kasa işlemleri, eski müşterilerin arşivlenmesi, vadesi dolanlara otomatik mektup gönderilmesi ve adres etiket basımı gibi işlemlerin, bilgisayarda takibini ve raporlarının ekran/yazıcıdan alınmasını sağlar.

Programın İçerdiği Modüller
  • Cari Kartlar: Bu modülde cari bilgilerin girilmesinden sonra , bir tuşla taksitlendirme penceresinden taksitler oluşturulup cari karta aktarılır. Tek ekranda, hem cari bilgiler hem de hareketler görülebilir. Bu çok işlevli modülde yine cari ekstre, tek senet ve tüm senetler dökülebilir, senetler hazır forma basılır, form yoksa bilgisayar tarafından oluşturulan senet formuna yazdırılır. Müşteriden ödeme bir tuşla otomatik alınır, aynı zamanda kasaya da aktarılır. Bu modül kasa ile entegre çalışır. Tüm senetlerde değişiklik için yada birden fazla mal alımı durumunda, program otomatik olarak eski senetleri bulup üzerlerine yeni senetleri ekler veya eskilerini de iptal edip yeni bir senet yapısında tekrar otomatik taksitlendirir. Taksitlendirme de vade hesabı ortalama gün veya banka hesabına göre seçilebilir. Ayrıca müşteriler hakkında özel kodlama yapısı (düzenli ödeme yapıyor, kara liste vs.) oluşturulabilir.
  • Kasa Defteri: Bu modülde işletmenin günlük kasası tutulur. Tanımlanan kasa kodlarıyla (elektrik, kira, eleman giderleri vs.) kasaya peşin girişler yada çıkışlar yapılabilir. Özel bir kod yapısıyla da kasadaki çekler, dolar - mark gibi yabancı paralarda kasada takip edilebilir. İki tarih arası kasa durumu raporlanabilir. Girilen bilgiler program tarafından ertesi güne devir olarak aktarılır ve ekranda dünkü kasa mevcudu olarak gözükür. Kod yapısında sınırlama yoktur. İstenildiği kadar kod tanımlanabileceği gibi sonradan kodda yapılan değişiklik tüm kasa kayıtlarına yansır. Ayrıca cari bölümden gelen peşinatlar kasada gözlenir.
  • Arşivleme: Hesabı sıfırlanmış müşterilerin cari kayıtları ve taksitleri bu modüle aktarılıp arşiv olarak saklanabilir. Müşteri ileride yeniden geldiğinde ise otomatik olarak kayıt yine aktif edilebilir.
  • Raporlar: İki tarih arası/günlük kasa raporu,
    İki tarih arası/vadesi dolan tek/tüm müşterilerden alacak raporları,
    İki tarih arası tek/tüm müşterilere yapılan satış raporu,
    Müşterilere verilen özel kodlarla ilgili rapor (kara liste raporu)
    Belli tarihi geçenler/vadesi dolanlara uyarı mektubu ve adres etiketi raporları.
  • Servis: Bu bölümde dosyalarda herhangi bir nedenle oluşabilecek hatalar otomatik olarak düzenlenir, firma parametreleri, ekran koruyucu ayarları, hazır senet formu ayarı ile girişte/güvenlik şifresi ayarları yapılır.

    Önemli Not: Yazılımın kurulumu DOS tabanlı olduğu için farklıdır. Kurulum aşamalarını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:Promek Taksitli Satış Programı indir,Promek Taksitli Satış Programı download,Promek Taksitli Satış Programı indir,Promek Taksitli Satış Programı çek,Promek Taksitli Satış Programı,Promek Taksitli Satış Programı mp3,Promek Taksitli Satış Programı şarkı sözü,Promek Taksitli Satış Programı film indir,Promek Taksitli Satış Programı film,Promek Taksitli Satış Programı açıklama,Promek Taksitli Satış Programı bul,Promek Taksitli Satış Programı video,Promek Taksitli Satış Programı bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Promek Taksitli Satış Programı
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Yemek Tariflerim
    Togglemouse
    TweakRAM
    EğriÇiz
    Master Converter
    SQL2000Print
    PDF SpeedUp
    Kazaa & LimeWire Lyric Fi
    Transparent Window Manage
    PersInfo Personel Kayıt P
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır