SunRav BookOffice indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » SunRav BookOffice
   SunRav BookOffice
  Boyutu : 5.31 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SunRav Software
  Ekleme Tarihi : 30-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
SunRav BookOffice, elektronik kitaplar düzenleyip, oluşturacağınız bir program. Bu kitapların bölüm ya da alt bölümlerini sınırsız sayıda yapabilirsiniz.

Okul ya da diğer ortamlar için maliyetleri düşürecek şekilde normal bir kitap yerine elektronik kitaplar hazırlayabilirsiniz. Program HTML, CHM, PDF ya da RTF biçiminde bunu hazırlayabilir. Oluşturduğunuz bu ders kitaplarını web ortamında yayınlayabilir, gönderebilir ya da disket, CD, DVD gibi ortamlarda dağıtabilirsiniz.

İsterseniz kendi çalışmalarınızdan oluşacak e-kitaplar da yapabilirsiniz. Şiir yazıyor ve bunu kitap haline getiremiyorsanız üzülmeyin. Artık elektronik kitap haline getirip herkesle paylaşabilirsiniz. Sadece şiir değil diğer çalışmalarınızı da aynı şekilde yapabilirsiniz.

Program iki modülle birlikte gelir: BookReader ve BookEditor.

BookEditor sayesinde basılı bir kitap yerine dijital kitaplar oluşturabilirsiniz. Bu elektronik kitap yapısı içine metin dosyaları haricinde kısa video klipler, ses dosyaları ve sunumlar da ekleyebilirsiniz.

Eğer web sayfası ya da CHM tarzında yardım dosyaları yapmışsanız bu programla e-kitap çalışmasını kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Programın Türkçe dil desteği olması daha hızlı ve kolay kullanım sağlıyor. Bilgisayarınızdaki MS Ofis dosyalarını kolay bir şekilde kendi içine alabilir. Bu açtığınız ya da yazdığınız yazılara resimler, grafik dosyaları, çizelgeler, çoklu ortam dosyaları ve köprüler ekleyebilirsiniz. Program sayesinde üretilen dosyaları farklı ortamlarda ve diğer okuyucu, arkadaşlarınızla paylaşmak için EXE dosyası haline getirebilirsiniz.

Dosya > Yeni yoluyla yeni bir çalışma başlatabilirsiniz. Sol kısımda bulunan küçük pencere içinde bölümler oluşturabilir; bu bölümleri çoğaltabilir ve onların içinde alt bölümler de yapabilirsiniz. Bu oluşturduğunuz çalışmayı programın kendi uzantısıyla (SRB) da kaydedebilirsiniz. Eğer `Dosya` içinden `Dönüştür`e tıklarsanız CHM, HTML, RTF, PDF, EXE olarak da çalışmayı kaydedebilirsiniz.

Özellikler:
  • Çeşitli görsel metin efektleri kurabilirsiniz.
  • CHM, HTML, PDF, RTF ve özel belgeler oluşturabilirsiniz.
  • EXE olarak kitapları derleyebilirsiniz.
  • Standart Windows kontrol öğelerini destekler.
  • MS Ofis dosyalarını (DOC, XLS gbi) dışarıdan alabilirsiniz.
  • CHM biçimindeki dosyalarla çalışabilirsiniz.
  • Çalışmaları yazdırabilirsiniz.
  • Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahip.
  • Programın içinde ayrıca Reader (Okuyucu) yerleşik olarak gelir.
  • ZIP olarak sıkıştırabilirsiniz.
  • HTML, HTM, HTX, OTM, WRI, DOC, RTF, SHTML dosya türlerini dışarıdan programın içine alabilirsiniz.
  • Ses ve video dosyalarını ekleyebilirsiniz. AVI, MPEG, MIDI, QT ve ses dosyaları.
  • Hareketli GIF dosyalarını destekler. Flash, SWF ve simgeler ekleyebilirsiniz.
  • Çalışmalarınızın daha iyi olması için programın içinden çıktı türü, çözünürlük, sıkıştırma, dil kodlaması, kenar boşluğu, koruma seçenekleri, şifreleme gibi çeşitli ayarlar kurabilirsiniz.

    Kısıtlama:
    Programı 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Ayrıca deneme süresi boyunca çıktı çalışmalara program kendi adını ekler. Lisanslı fiyatı ise 39$`dır.

    Editörün Notu:
    Programı Türkçe dil desteğiyle denediğimde bazı bölümlere gelince çeşitli kod hataları ortaya çıktığını gördüm. Aynı hatanın diğer dillerde de olup olmadığını öğrenmek için diğer dilleri de kullandım. Fakat aynı yerde o kod hatalarına rastlamadım. Bu hata genellikle çeviri sırasında özgün metin içinde yer alan çeşitli sembollerin kaymasıyla ortaya çıkabiliyor. Çeviri sırasında buna benzer hatalar genelde çıkabilir. Bunun çözümlenmesi lazım. Şu anda çevirdiğim bir programda da buna benzer bir hata oluşmuştu ve bunu çözmek için ekstra bir saat harcadım:)

    Anahtarlar:SunRav BookOffice indir,SunRav BookOffice download,SunRav BookOffice indir,SunRav BookOffice çek,SunRav BookOffice,SunRav BookOffice mp3,SunRav BookOffice şarkı sözü,SunRav BookOffice film indir,SunRav BookOffice film,SunRav BookOffice açıklama,SunRav BookOffice bul,SunRav BookOffice video,SunRav BookOffice bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    SunRav BookOffice
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    PDF Converter
    Metin Editörü
    Angel Writer
    Boxer Text Editor
    AkelPad
    Mindcell
    Office 2000 Service Relea
    Windows Live Writer
    Skin Pad
    602 PC Suite
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır