Turkcell AkıllıMesaj indir,download,yükle - Sohbet - İletişim - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Sohbet - İletişim » Turkcell AkıllıMesaj
   Turkcell AkıllıMesaj
  Boyutu : 3.61 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Turkcell İletişim Hiz. A.Ş.
  Ekleme Tarihi : 18-09-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Turkcell ve Hazır Kart aboneleri, AkıllıMesaj ile bilgisayarlarından hızlı ve basit şekilde kısa mesaj gönderebilir, mesajlarını saklayabilir, hazır mesaj içeriklerini kullanabilir, Turkcell servislerinden yararlanabilir, logo gönderebilir, ajandalarına kaydedecekleri mesajları isterlerse periyodik olarak kısa mesajla hatırlatabilirler.

* SüperŞifre kullanılabilmektedir.

AkıllıMesaj ile neler yapabilirim?

1) 10 parmak mesaj keyfi: Kısa mesajlarınızı 459 karaktere kadar yazabilir, istediğiniz bir kişiye ya da oluşturacağınız bir gruba gönderebilirsiniz.
2) Mesaj Saklama: Saklamak istediğiniz kısa mesajlarınızı 2270`e göndererek Mesaj Gönderme bölümündeki Kişisel Mesajlar menüsünde saklayabilir, başka abonelere de gönderebilirsiniz.
3) Hazır MesajArşivi: Hazır Mesaj arşivinde yer alan doğumgünü, evlilik, yıldönümü gibi pek çok kategorideki mesajlardan dilediğinizi seçip istediğiniz kişi ya da gruba gönderebilirsiniz.
4) Turkcell Servisleri: AkıllıMesaj yardımıyla son dönem fatura tutarınıza ulaşabilir, ne kadarlık konuştuğunuzu öğrenebilir, GPRS, WAP, MMS ayarlarınızı yaptırabilirsiniz.
5) Logonu oluştur!: Turkcell servisleri bölümünde yer alan `Logonu oluştur` butonuna tıklayarak bilgisayarınızdan seçeceğiniz bir resmi logo olarak istediğiniz bir cep telefonuna gönderebilirsiniz.
6) MaxiDesign: Turkcell servisleri bölümünde yer alan `MaxiDesign` butonuna tıklayarak sesli ve hareketli mesajlarınızı hazırlayabileceğiniz MaxiDesign`a ulaşabilirsiniz.
7) Telefon aktarımı: Kişisel bölümünde `Telefon Aktarımı`nı kullanarak Outlook Global Adres Defterinizde GSM numarası olarak kayıtlı numaraları (1000 numarayı) AkıllıMesaj telefon defterine aktarabilirsiniz.
8) Ajanda: Kaydedeceğiniz mesajlarınızın ve randevularınızın, istediğiniz gün ve saatte, dilerseniz periyodik olarak, kısa mesaj ile size ya da istediğiniz kişiye hatırlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Mesaj Gönderme: Mesajlarınızı Outlook, Word ve Excel uygulamalarının toolbar`ında göreceğiniz AkıllıMesaj ikonuna tıkayarak gönderebilirsiniz.

Nasıl ücretlendirilir?
Mesaj Gönderim ekranlarından Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatörlerin abonelerine gönderilen her bir mesaj bir kısa mesaj karşılığı ücretlendirilecektir. Ajanda bölümüne girilen her hatırlatma mesajı bir kısa mesaj karşılığı ücretlendirilecektir.

Turkcell AkıllıMesaj`ı bilgisayarınıza yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anahtarlar:Turkcell AkıllıMesaj indir,Turkcell AkıllıMesaj download,Turkcell AkıllıMesaj indir,Turkcell AkıllıMesaj çek,Turkcell AkıllıMesaj,Turkcell AkıllıMesaj mp3,Turkcell AkıllıMesaj şarkı sözü,Turkcell AkıllıMesaj film indir,Turkcell AkıllıMesaj film,Turkcell AkıllıMesaj açıklama,Turkcell AkıllıMesaj bul,Turkcell AkıllıMesaj video,Turkcell AkıllıMesaj bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Turkcell AkıllıMesaj
SEÇMECE PROGRAMLAR
CE/DP Stealer for MSN Mes
LanTalk XP
MSN Explorer
Sim (Simple Instant Messe
Camfrog Video Chat
Mynet Mesaj Standart (Fir
SMSClient
Google Talk (Türkçe)
Avea Express Mesaj
Görüntülü Sesli Sohbet Pr
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır