UltraDefrag indir,download,yükle - Dosya - Sürücü Yönetimi - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dosya - Sürücü Yönetimi » UltraDefrag
   UltraDefrag
  Boyutu : 189 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows NT/2000/2003/XP/Vista
  Üretici Firma : D. Arkhangelski, J. Dearing
  Ekleme Tarihi : 17-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Küçük boyutlu, basit arayüzlü, hızlı çalışan, ücretsiz ve açık kaynaklı bir defrag, yani disklerinizdeki dağılmış dosya parçacıklarını birleştirme programıdır.

Yazılım çekirdek tabanlı sürücü ile çalışır bu nedenle hızlıdır. Bunda C ile hazırlanmış, küçük bir program altyapısına sahip olmasının da payı var. Arayüzü oldukça basit ve kullanışlı.

Yazılım 3 tip arayüze sahip. Biri grafiksel (disk kümesi haritasının gösterildiği) arayüz, diğeri ise komut satırı arayüzü. Bu sayede otomatik zamanlayıcı ile veya diğer yazılımların içinde çalıştırılabilmesine imkan sağlar. Bir diğer arayüzü de native olarak adlandırılan arayüzüdür ve bu arayüz sistem başlangıcında chkdsk benzeri bir şekilde çalışır.

Ayrıca işlem sonuçlarını html olarak kaydedebilen yazılım 64bit işlemci desteğine de sahip. Sitemizde sunulan sürümü 32bitlik işletim sistemleri için olan standart sürümdür. 64bitlik bir işletim sisteminiz varsa üretici sitesinden uygun sürümünü indirebilirsiniz.

Yazılım Windows`un dahili defrag arabirimini kullandığı için güvenli ve hızlı çalışmakta, ancak birleştirme başarısı Windows`un dahili Defrag yazılımından daha iyi değil. Bu açıdan fazla bir avantaj sağlamıyor.

Anahtarlar:UltraDefrag indir,UltraDefrag download,UltraDefrag indir,UltraDefrag çek,UltraDefrag,UltraDefrag mp3,UltraDefrag şarkı sözü,UltraDefrag film indir,UltraDefrag film,UltraDefrag açıklama,UltraDefrag bul,UltraDefrag video,UltraDefrag bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
UltraDefrag
SEÇMECE PROGRAMLAR
RenameEm
SnapFolders
ExcelFIX
Able2Extract
EF Commander
QuickLaunch
HJSplit
Dokuman
MaxLister
YourFolder
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır