VLC Media Player (Suse Linux) indir,download,yükle - Görüntü - Ses - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Görüntü - Ses » VLC Media Player (Suse Linux)
   VLC Media Player (Suse Linux)
  Boyutu : 6.7 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux
  Üretici Firma : VideoLan
  Ekleme Tarihi : 09-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
VLC Media Player şu ana kadar benim konusunda en iyi dediğim Media Player Classic programını bile geride bırakacak kadar çok formata destek veren yeni nesil, açık kaynak kodlu ortam oynatıcılarından birisi. Bunun dışında eMule, eDonkey tarzı programlar için de son derece kullanışlı bir oynatıcı. indir`mekte olduğunuz dosyayı bitmeden seyredebilmenin benim bildiğim tek yolu VLC Media Player.

Ayrıca belki küçük ama çok güzel daha bir sürü özelliğe sahip. Örneğin oynattığınız dosyayla eş zamanlı olarak enstantane yakalayabilir ve bunu ekranınızın sol üst köşesinde bir süre görüntüleyebilirsiniz. Ya da MacOsX iletim sisteminin çok sevdiğim bir özelliğini Windows`a taşıyarak, oynattığınız medya`yı arka plan olarak oynatabilmeniz (ki bu özellik gerçekten çok hoşunuza gidecek). Ayrıca bu sürümle beraber de eklenmiş.
Zaten çok güzel özelliklere sahip olan ve her yeni sürümünde kendini çok ileri götüren VLC Media Player`ın bana göre hala tek eksisi, kullanışsız bir listeye sahip olması.

Anahtarlar:VLC Media Player (Suse Linux) indir,VLC Media Player (Suse Linux) download,VLC Media Player (Suse Linux) indir,VLC Media Player (Suse Linux) çek,VLC Media Player (Suse Linux),VLC Media Player (Suse Linux) mp3,VLC Media Player (Suse Linux) şarkı sözü,VLC Media Player (Suse Linux) film indir,VLC Media Player (Suse Linux) film,VLC Media Player (Suse Linux) açıklama,VLC Media Player (Suse Linux) bul,VLC Media Player (Suse Linux) video,VLC Media Player (Suse Linux) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
VLC Media Player (Suse Linux)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Jmol
NoteEdit
Sinek (Media Player)
KMPlayer
Picasa (Linux)
amaroK (Pardus)
Blender
GNUsound
ShowImg
Ktuner
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır