VOIP MAX USB IP TELEFON indir,download,yükle - Sohbet - İletişim - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Sohbet - İletişim » VOIP MAX USB IP TELEFON
   VOIP MAX USB IP TELEFON
  Boyutu : 1.4 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : VoIP MAX
  Ekleme Tarihi : 18-05-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Türkçe,Pc den telefona ve Pc den Pc ye arama hizmeti veren yazilim Yurtdisi aramalarda % 98 oranında tasarruf yapilmasini sagliyor. VOIP MAX ile iki basit adımla, tasarruf yapmaya başlayabilirsiniz. a- Programı indirin ve kurun b- Kontör numaranızı programa girip konuşun... Ücretsiz demo kontörler siteden temin edilebilir. Sistem 350 üstünde ülkeye ses tasimaktadir.

VoIP MAX Ltd. 2003 yılında kurulmuş yüksek teknolojik imkanlara sahip ITSP firmasıdır. Proje araştırma, geliştirme ve uygulama safhasında tamamiyle Türk Mühendisler ve yatırımcılar tarafından hayata geçirilmiştir. Dünya ülkelerinde yaşayan Türklere hizmet sunmak ve teknolojinin en son yeniliklerini ulaştırmanın heyecanını yaşamaktadır. Bir dünya şirketi olan VoIP MAX 2005 yılına kadar VoIP konusunda tüm dünyada söz sahibi bir operatör olmayı ve en büyük ilk beş ITSP arasına girmeyi hedeflemektedir.
› VoIP MAX ile Değişime sizde ayak uydurun :
2004 yılında Dünya üzerindeki uluslararası iletişimin % 46` sı internet üzerinden gerçekleşecek. VoIP MAX ile; sıfır yatırım, yüksek kalite, Türkçe destek kolaylıkları ile tanışın. Vakit kaybetmeden bu büyük değişimde yerinizi alın ve binlerce dolarlık yatırım yapmayın.

› Sıfır Yatırım : Internete bağlı bir bilgisayarınız, mikrofon ve hoparlörünüz varsa bilgisayarınızdan dünyanın herhangi bir yerindeki PC, normal telefon, cep telefonu, araç telefonu ve uydu telefonu arayabilirsiniz. Bu sistem sayesinde %95 lere varan tasaruf sağlayabilrsiniz.

› Sıfır Zaman Kaybı : Yapmanız gereken tek şey üye olup kontör yüklemeniz. 10$ - 25$ - 50$ veya 100$ `lık kontürlerden sipariş verebilirsiniz. Banka hesap numaralarımız siparişin ardından görüntülenecek ve e-mail adresinize gönderilecektir.

› Kaliteli Konuşma :Konuşma esnasında seste kesinti, parazit, yankı ve kayıp olmadan VoIP MAX servisinin yüksek kaliteli altyapısını kullanın. VoIP MAX altyapısı yavaş internet bağlantılarında bile yükse ses kalitesi ile hizmet vermektedir.

› Ekonomik Tarifeler: 350 den fazla ülke ve 850 den fazla şehire konuşma taşıyoruz. Arama yaptığınız ülkelerin İndirimli tarifelerini görmek için tarifeler linkini tıklayınız.

Anahtarlar:VOIP MAX USB IP TELEFON indir,VOIP MAX USB IP TELEFON download,VOIP MAX USB IP TELEFON indir,VOIP MAX USB IP TELEFON çek,VOIP MAX USB IP TELEFON,VOIP MAX USB IP TELEFON mp3,VOIP MAX USB IP TELEFON şarkı sözü,VOIP MAX USB IP TELEFON film indir,VOIP MAX USB IP TELEFON film,VOIP MAX USB IP TELEFON açıklama,VOIP MAX USB IP TELEFON bul,VOIP MAX USB IP TELEFON video,VOIP MAX USB IP TELEFON bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
VOIP MAX USB IP TELEFON
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ringtone Converter
EasyChat & Msg
Mercury Messenger
SmartSMS
Active Worlds
Yahoo! Messenger for Unix
Advanced Call Recorder
SuperEKart
X-Chat
123 Flash Chat Server
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır