4images - Image Gallery Management System indir,download,yükle - 4images - Image Gallery Management System - PHP Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » PHP » 4images - Image Gallery Management System » 4images - Image Gallery Management System
   4images - Image Gallery Management System
  Boyutu : 1.39 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Almanca
  Platform : Linux
  Üretici Firma : 4homepages
  Ekleme Tarihi : 08-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
PHP ile hazırlanmış muhteşem bir php galeri scripti. Bu uygulamada resim yükleme, yüklenen resimleri otomatik thumbnails klasörüne koyan, üyelik sistemli ve her türlü .swf (flash), .jpg, .gif, .png, .mpg, .avi, .zip dosyalarını da paylaştırabileceğiniz ve galerideki öğeleri zip biçiminde indirme gibi birçok güzel özelliği olan, admin panelinden kategori ekleme, yüklenen öğeleri yükleme tarihine göre sıralama, resim silme gibi birçok güzel özelliği bulunan güzel bir php galeri scripti.

Scriptin kullanımı, altındaki telif hakkına dair bilgiyi kaldırmadığınız sürece ücretsiz. Fakat lisans satın alarak bu yazıyı kaldırabiliyorsunuz.

Önemli Not: Scripti indirebilmek için yönlendirileceğiniz web sayfasında alttaki "Ja, ich habe..." yazısının sol tarafındaki seçeneği işaretleyip alttaki "Download" yazısına tıklayın ve bir sonraki sayfada "here" yazan yere basın.

Programın içerisinde İngilizce dil paketi de bulunmaktadır.

Anahtarlar:4images - Image Gallery Management System indir,4images - Image Gallery Management System download,4images - Image Gallery Management System indir,4images - Image Gallery Management System çek,4images - Image Gallery Management System,4images - Image Gallery Management System mp3,4images - Image Gallery Management System şarkı sözü,4images - Image Gallery Management System film indir,4images - Image Gallery Management System film,4images - Image Gallery Management System açıklama,4images - Image Gallery Management System bul,4images - Image Gallery Management System video,4images - Image Gallery Management System bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
4images - Image Gallery Management System
SEÇMECE PROGRAMLAR
4images - Image Gallery M
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır