GBG Chat indir,download,yükle - Sohbet - İletişim - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Sohbet - İletişim » GBG Chat
   GBG Chat
  Boyutu : 501 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : GBG Bilgisayar
  Ekleme Tarihi : 14-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: Bu program ile ağ ortamında bulunan bilgisayarlarla mesaj alma ve gönderme işlemini oldukça hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Program tek bir exe dosyasından oluşup herhangi bir başka dosyaya ihtiyaç duymadan çalışmaktadır.

Program çalışıp chat penceresi açıldığında sol üstte programın kullanımı ve GBG`nin bu programı ile ilgili yazılar bulunan hakkımızda sekmesi ve programı kapat sekmesi bulunmaktadır. Hemen altındaki gri renkli remote yazan bölüm sizin mesajlaşacağınız diğer bilgisayarı gösterir. Sol taraftaki geniş pencere mesajlarının görüntülendiği alandır. Bu pencerenin hemen altında bulunan mesaj kutusuna yazdığınız herhangi bir şeyi ENTER tuşu ile veya hemen altında bulunan mavi renkli gönder tuşu ile gönderebilirsiniz. Bu gönder denetiminin hemen yanında bulunan Terminal etiketinin yanındaki etikette yazan ise sizin kullandığınız bilgisayarın adı olup mesajı gönderdiğiniz karşı tarafta çıkacak olan isimdir.

Sağ tarafta bulunan pencere ise o an için sizin ağınızda bulunan bilgisayarları listeler. Bu bilgisayarlardan herhangi birinin üzerine gelip mouse`un sol tuşu ile çift tıklama yaparsanız Remote etiketinin yanında bulunan diğer etiketin seçtiğiniz bu ismi aldığını görürsünüz. Artık seçiminiz yapıldı, mesaj yazıp bu bilgisayarla irtibat sağlayabilirsiniz. Mesajlaşma için her iki bilgisayarın da bu programı çalıştırması gerekir. Bu versiyonda network`un yenilenmesi manuel olup yenile butonuna basarak ağa (network) yeni dahil olmuş kullanıcıları da sisteme dahil edebilirsiniz. Ayrıca kullanıcıya kolaylık olması bakımından bir takvim de bu versiyona eklenmiştir.

Anahtarlar:GBG Chat indir,GBG Chat download,GBG Chat indir,GBG Chat çek,GBG Chat,GBG Chat mp3,GBG Chat şarkı sözü,GBG Chat film indir,GBG Chat film,GBG Chat açıklama,GBG Chat bul,GBG Chat video,GBG Chat bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
GBG Chat
SEÇMECE PROGRAMLAR
Chat Space
FaxMail for Windows
AKINSOFT Chat
Windows Live Messenger (T
BuddyTalk
Icq Message Archieve
DingoTel PC
Smart Chat
Zango Messenger
iVisit
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır