MultiTranse indir,download,yükle - MultiTranse - Sözlük Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sözlük » MultiTranse » MultiTranse
   MultiTranse
  Boyutu : 1.18 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Tialsoft software
  Ekleme Tarihi : 11-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
MultiTranse, internet tabanlı bir metin çeviri programıdır. Kelime, deyim, 6000 sembol ya da 14 farklı dildeki tüm metinleri tek tıklamayla çevirebilir. Programın unicode desteği sayesinde her türlü yazı tipini destekler.

Program İngilizce, Almanca, Fransızca, Çince, Arapça, Hollandaca, Yunanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Korece ve Japonca dilleri arasında karşılıklı çeviri yapar. (Bir metin Norveççeye çevrilebilirken, Norveççeden başka dile çevrilmez.)

Öncelikle herhangi bir metni üst pencereye yazın ya da yapıştın. Daha sonra çeviriyi tanıması için bil dil seçin (Örn. İngilizce gibi). Sonra alt pencereden çeviriyi tanıması için bir dil seçin (Örn. Almanca gibi). Araç çubuğunda bulunan çevir tuşuna bastığınızda çeviri işlemi gerçekleşir. (Eğer bilgisayarınızda güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkmasına izin vermelisiniz.) Programın çeviri işlemi internet tabanlı olduğu için internet bağlantısına ihtiyacınız var. Program çevrimdışı (offline) çeviri yapmaz. Çeviri sonuçlarını alt pencerede görebilirsiniz.

Kullanıcı dostu bir arayüz sayesinde kolay bir şekilde programı kullanabilirsiniz. Programın arayüzünü Türkçe kullanabilirsiniz. Bunun için `Options` > `Language`den Turkish`i seçmeniz yeterli olur. Türkçe çeviri desteği mevcut değil.

Çevirdiğiniz belgeyi TXT biçiminde kaydedebilir, yazdırabilir ve e-postayla yollayabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarınızda bulunan herhangi bir TXT dosyasını da program içinden açıp bir dilden başka bir dile çevirisini yaptırabilirsiniz.

Programı 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı 19.95$`dır.

Bu programın Türkçe dil dosyası programkolik.com editörü saltanat tarafından yapılmıştır.

Anahtarlar:MultiTranse indir,MultiTranse download,MultiTranse indir,MultiTranse çek,MultiTranse,MultiTranse mp3,MultiTranse şarkı sözü,MultiTranse film indir,MultiTranse film,MultiTranse açıklama,MultiTranse bul,MultiTranse video,MultiTranse bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
MultiTranse
SEÇMECE PROGRAMLAR
MultiTranse
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır